Σελίδες

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Untitled via favim.com    Όσο βαριέται και μισεί ο garfield τις Δευτέρες τόσο βαριέμαι και μισώ εγώ τις Τετάρτες. Πάντα κακίες και ατελείωτες. Πάντα είχα φροντιστήριο τις Τετάρτες και 7ώρο στο σχολείο. Πάντα κουραστικές και κακά απρόβλεπτες. Ανούσιες. Οι Τετάρτες λειτουργούν ανάποδα από εκείνο το γνωμικό που λέει "η ηρεμία πριν τη καταιγίδα", εδώ έχουμε τη μπούρδα πριν την Πέμπτη.
Οπότε ξεκινάω με τις αερολογίες της Τετάρτης.
    Αρχικά να σε ενημερώσω ότι η ψηφοφορία του bbc radio τελείωσε και το καλύτερο guitar riff όλων των εποχών είναι αυτό από το Whole Lotta Love των Led Zeppelin. (Επάξια πιστεύω). To Pitchfork έγραψε ότι το καλύτερο άλμπουμ της τελευταίας τετραετίας είναι του Kanye West (wtf) και οι Interpol έβγαλαν καινούριο άλμπουμ, το οποίο το περίμεναν πολλοί περισσότεροι απ ότι πίστευα. Και για να τελειώσω με τη μουσική μου έμαθαν το tape.ly . Εξαιρετικό site που μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου κασέτες, να τις ονομάσεις και να τις βάζεις και εξώφυλλα όπως παλιά ζωγραφίζαμε τα κουτιά. Πίσω από αυτή τη πλατφόρμα Έλληνας και μάλιστα Έλληνας που ζει στην Ελλάδα και όχι τρίτη γενιά μετανάστης στην Αμερική. Μπράβο του !!! Αν μπορούσαμε να κάνουμε και ένα embed αντίο grooveshark.
    Μιας και άρχισε  να βρέχει το φεστιβάλ κινηματογράφου άρχισε να κάνει την εμφάνιση του. Μας ενημέρωσε ότι γιορτάζει τα 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου και μας προτρέπει να ψηφίσουμε ποιες ταινίες θα θέλαμε να ξαναδούμε στα πλαίσια του φεστιβάλ. Ξεκίνησε και η προπώληση της cineκάρτα f, (τρέξτε παιδιά να βγάλουμε γιατί χωρίς κάρτα το φεστιβάλ δε βγαίνει) και τέλος όποιος θέλει να γίνει εθελοντής ας μπει εδώ ! Αααα! η Μικρά Αγγλία πάει για τα όσκαρ, καλή ήταν δε λέω αλλά θα  προτιμούσα το Miss Violence. Good luck Παντελή!
    Κατά τα άλλα βροχή στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και σύγχυση λόγω έκθεσης.Πότε επιτέλους θα μαζέψουν αυτό το χάλι από τη μέση της πόλης? Η απόλυτη ξεφτίλα μας είναι ότι καθάρισαν τους δρόμους, έκρυψαν τα έργα του μετρό και έβαψαν και τους ποδηλατοδρόμους αλλά μόνο γύρω από τη ΔΕΘ μη νομίζει και ο πρωθυπουργός ότι είμαστε τίποτα βρομιάρηδες. Όσο για το εργαστήριο σοκολάτας δε θα μιλήσω .... σκέφτομαι να ντυθώ willy wonka και να σας χαστουκίζω στην είσοδο!

A bientot mes amis...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου