Σελίδες

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Fake Empire







  Ανάμικτα συναισθήματα αυτή την εβδομάδα. Φυσικά την περίμενα πως και πως από το καλοκαίρι ακόμα, λόγω του φεστιβάλ άλλα όποιος κάνει σχέδια γελάν και οι πέτρες. Οι δέκα μέρες του φεστιβάλ για μένα είναι σαν το λούνα παρκ για τα παιδιά ή καλύτερα σαν το ενυδρείο σε ένα ψάρι που ήταν σε γυάλα. Ξέρεις τώρα φυσαλίδες, πετρούλες, φυτά, μπλε led κτλ. Ολημερίς ταινίες,καφέδες,ερωτοαπαντήσεις με σκηνοθέτες και ηθοποιούς,το λιμάνι, μια ομορφιά! Ναι αλλά εγώ όλη αυτή την εβδομάδα δούλευα! Και κάθε μέρα ξυπνούσα στις έξι και μισή και μετά όχι απλά δεν είχα όρεξη και κουράγιο να πάω για ταινία αλλά ούτε να φτάσω σπίτι!!!
  Τουλάχιστον πέρασα καταπληκτικά στη δουλεία, περιστοιχιζόμουν από ευγενικούς ξένους ανθρώπους. +1 και για κάποιον ανεξήγητο λόγο καθημερινά ξυπνούσα χαρούμενη. Εδώ πρέπει να αναφέρω πως όταν μιλάς μόνο αγγλικά επί δέκα ώρες η ανακούφιση που νιώθεις όταν απέναντι σου έχεις Έλληνα είναι απερίγραπτη.
  Με τα πολλά με τα λίγα κατάφερα να κατέβω στο φεστιβάλ το Σάββατο ,μέσα στη βροχή (+1 again), είδα 2 ταινίες, μοιράστηκα ένα τραπέζι με 4 άγνωστους, περίμενα συνολικά 40 λεπτά σε ουρές, κρυφάκουσα μια συζήτηση δύο κριτικών που καθόντουσαν πίσω μου για τις ελληνικές συμμετοχές και έφαγα μια μπουνιά από τον διπλανό μου στη προσπάθεια να βάλει το μπουφάν του. Κοινώς? ΥΠΕΡΟΧΑ!
  Σήμερα η λήξη του συνοδεύτηκε από τη πεζοδρόμηση της λ.νίκης, η  οποία ευτυχώς δε τράβηξε μιλιούνια κόσμου λόγου κρύου και το κέντρο έμεινε για μας που μας αρέσει να το βλέπουμε και όταν είναι ήσυχο. Εδώ θα γκρινιάξω και θα πω πως αντί να πεζοδρομούμε δρόμους και να ανοίγουμε μαγαζιά ας αποφασίσουν οι αρχές αυτής της πόλης και της χώρας να ανοίγουν μνημεία και μουσεία τις Κυριακές (σήμερα πήγα σε 2 και τα βρήκα κλειστά) μπας και ξεστραβωθούμε τόσο δα....


Υ.Γ. κυκλοφορεί στη πόλη ένας τύπος που κάνει πελώριες σαπουνόφουσκες με ένα πράγμα σαν σκοινί (+10)


''Turn the light out, say goodnight

No thinking for a little while
Let's not try to figure out everything at once
It's hard to keep track of you falling through the sky
We're half awake in a fake empire...''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου