Σελίδες

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Bowie Everywhere






Τις τελευταίες 4 μέρες με κυνηγάει ένα τραγούδι. Ξέρω ότι ακούγεται γελοίο αλλά ισχύει. Το ακούω παντού στην κανονική του εκδοχή αλλά και σε  διάφορα covers. Την Δευτέρα το κυνήγι αυτό έφτασε στο αποκορύφωμα του αφού άκουσα τυχαία αυτό το κομμάτι πέντε φορές, οι τρεις από αυτές είναι οι παρακάτω.



  • Ο Jimmy Fallon βάζει στο πιάνο τον Chris Martin και αποφασίζει να μιμηθεί (όσο μπορεί) τη φωνή του  Bowie  σε μια καλούτσικη εκτέλεση.



  • Η καλύτερη σειρά για το 2016 είναι το Vinyl και δεν το διαπραγματεύομαι! Το επεισόδιο της Κυριακής ήταν αφιερωμένο στον Bowie επίσης στο συγκεκριμένο επεισόδιο βλέπουμε και τον Bowie ή έστω τον Noah Bean να τον υποδύεται εξαιρετικά. Στο τέλος του επεισοδίου ακούμε και το Life In Mars σε μια διασκευή. 




  • Η πιο ωραία διασκευή όμως ήρθε από τη σειρά Girls. Με αυτό το κομμάτι έκλεισε το τελευταίο επεισόδιο.





  • Εγώ πάντως πάντα το θυμάμαι σαν το κομμάτι στον επίλογο του Δαμάζοντας Τα Κύματα του Lars Von Trier. 




Στο wikipedia βρήκα αυτό: Bowie, at the time of Hunky Dory's release in 1971, summed up the song as "A sensitive young girl's reaction to the media." In 1997, he added "I think she finds herself disappointed with reality... that although she's living in the doldrums of reality, she's being told that there's a far greater life somewhere, and she's bitterly disappointed that she doesn't have access to it."
Αλήθεια τώρα David τι ακριβώς προσπαθείς να μου πεις???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου